Acasă Deserturi Biscuiti vegani – Cea mai buna reteta (se topesc in gura!)

Biscuiti vegani – Cea mai buna reteta (se topesc in gura!)

de Andreea

În ultima vreme am mâncat puțin spre aproape deloc produse de origine animală pentru că așa am simțit. Prin urmare, am încercat o grămadă de rețete vegane (rețete de post) absolut delicioase pe care o să le împărtățim cu voi aici în bucătăria noastră.

Rețeta de azi este un desert vegan simplu, cu puține ingrediente și care este gata în maxim 20 de minute cu totul. Este vorba despre…

Rețeta de biscuiți vegani care se topesc în gură

Această rețetă de biscuiți vegani necesită foarte puține ingrediente, toate sănătoase și delicioase. Acestea sunt:

  • Unt de arahide
  • Făină de năut
  • Lapte de caju (lapte vegetal)
  • Chia
  • Miere
  • Vanilie

Mai adăugăm puțin praf de copt și sare, ingrediente care nu lipsesc din nicio bucătărie, și vă garantăm că o să vă iasă niște biscuiți cum nu ați mai mâncat.

Biscuiți sănătoși fără zahăr!

Așa că, dacă vreți să faceți dulciuri mai sănătoase, dar în același timp foarte gustoase, musai să încercați rețeta noastră de biscuiți vegani cu unt de arahide.

Biscuiții vegani cu unt de arahide și miere sunt aromați, sățioși, cu ungust subtil de caramel și o textură puțin spre nuga.

O să vă placă, vă garantăm!

Imprimă Adaugă în Pinterest
5 from 5 votes

Biscuiti vegani – cea mai buna reteta

Cea mai buna reteta de biscuiti vegani cu unt de arahide si miere.
Categorie: Desert, Dulciuri
Specific: American, Vegan, Vegetarian
Timp de preparare:  10 minutes
Timp de gătire:  10 minutes
Timp total: 20 minutes
Alegeți nr. de porții:  10 biscuiti

Ingrediente

  • 6 linguri Unt de arahide cremos (sau de alune de padure)
  • 2 linguri Miere
  • 20 ml Lapte de caju (sau alt lapte vegetal)
  • 1 lingurita Seminte de chia macinate (puteti folosi rasnita de cafea)
  • 1/2 lingurita Praf de copt
  • 0.70 g Sare
  • 1/2 lingurita Esenta de vanilie
  • 6 linguri Făină de năut

Instrucțiuni

  • Se pun toate ingredientele in mixerul cu bol și se amesteca pana cand compozitia devine omogena si se desprinde de pe marginile bolului. Puteti sa amestecati si cu o spatula, nu e necesar sa folositi mixerul daca nu aveti la indemana.
  • Dupa ce compozitia de biscuiti a devenim omogena, luam cate doua linguri din compozitie pentru a forma un biscuite. Asezam biscuitii pe o tava tapetata cu hartie pergament si ii presam cu o furculita ca sa-i aplatizam si sa le dam o forma frumoasa.
    biscuiti vegani fara zahar reteta
  • Biscuitii se coc la 180 de grade C pentru 10 minute si sunt gata.
    biscuiti vegani fara zahar reteta

Încearcă și: Granola de casă fără zahăr (VEGAN)

3 Shares
0 comentariu

Scrie un comentariu

Vă place rețeta?




* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Citește mai multe:
cas pane la palincie
La Pălincie, un loc cu horincă și preparate moderne

Închide