Acasă Unde mancam in oras?Cluj Napoca Bricks Cluj Napoca, un restaurant elegant și cu bun gust (la propriu) | Review

Bricks Cluj Napoca, un restaurant elegant și cu bun gust (la propriu) | Review

de Andrei

Și uite așa, există de ceva vreme deja un restaurant nou, rafinat și cu foarte mult bun gust, pornind de la preparate, până la ambianță, servire și felul în care te face să te simți.

Da, vorbim despre Restaurantul Bricks din Cluj Napoca, str. Horea nr. 2.

Bricks (M)eating Point este locul în care, după cum îi spune numele, te întâlnești cu cineva și mănânci ceva bun.

Am mâncat de câteva ori deja la Bricks și putem să vă spunem că este unul dintre restaurantele noastre preferate. Este locul în care poți foarte bine să mergi la o întâlnire de afaceri, la o cină cu familia sau să-ți scoți iubita în oraș și n-ai cum să dai greș.

Un pic Jazzy, un pic Cafe de Paris, un pic cramă, dar mai ales un loc cu mâncare delicioasă făcută cu drag, acesta este Bricks M(eating) Point-ul din inima orașului Cluj-Napoca.

Este de încercat? Cu siguranță, DA! 🙂

Ce am mâncat bun la Bricks?

  • Ei bine, eu am servit de 2 ori Plăcinta Tibetană iar Andrei a mâncat Ravioli cu Ricotta și Spanac o dată, iar altă dată Burger de Vită cu Cartofi Prăjiți, salata de varză și două sosuri (de roșii și iaurt).
  • Desertul este mai bun atunci când se împarte în doi, așa că ne-am delectat cu un Moment Tiramisu!

Cum a fost?

Delicios! Și nu punem acest lucru pe seama faptului că am avut o stare de spirit bună sau că am auzit de bine despre Bricks. A fost foarte bun!

Cât costă?

Ei bine, nu este neapărat ieftin să iei masa la Bricks, deci este locul în care trebuie să mergi cu o ocazie specială tocmai pentru a te bucura de feelingul pe care ți-l dă un restaurant unde mâncarea, ambianța și tot este de top.

În total am plătit undeva la 60 de lei două persoane.

  • Pentru cei ce se doresc clienți fideli există și un meniu de prânz, din câte văd pe site-ul restaurantului, unde prețurile sunt mai de meniul zilei, un pic, așa.

Mai jos vedeți și pozele cu mâncarea delicioasă! Yummy!

Plăcinta Tibetană cu Legume Plăcinta

0 Shares
0 comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Citește mai multe:
Peste in malai
Pește prăjit în mălai – Rețeta bunicului

Închide