
ReÈ›eta cheesecake Nutella de față este din categoria “îți baÈ›i pruncii” de bună. Dacă aveÈ›i copii È™i trebui să împărÈ›iÈ›i, ne pare rău pentru voi. Dar È™i aÈ™a, merită să o încercaÈ›i!
De ce să încercați rețeta de Cheesecake Nutella?
- Este o rețetă ușoară de cheesecake, pentru începători.
- Este un cheesecake fără coacere, deci este și rapid.
- Rețeta de Cheesecake Nutella necesită puține ingrediente (și bune).
- Este atât de simplu de făcut și rapid, încât nimeni nu poate da greș.
Dar mai ales, este o rețetă absolut delicioasă dacă vă place cheesecake-ul cu ciocolată sau gustul de ciocolată Snickers. Veți vedea de ce, citind (și mai ales făcând rețeta). Și până la urma urmei, cui nu-i place ciocolata? Nouă da!

Pentru reteta Cheesecake cu Nutella, este important de reținut:
- Cantitățile sunt pentru o tavă mică (diametrul 18 cm). Dacă doriți să faceți în tava standard de tort, dublați cantitățile și vă va ieși perfect.
- Când amestecați ingredientele pentru cremă mixați-le la viteză mare pentru puțin timp, astfel se taie compoziția.
- Creează dependență! Deci, cu grijă! 🙂
Acestea fiind spuse, să trecem la treaba: reteta fara coacere Cheesecake Nutella!
👇
Cheescake Nutella – reteta fara coacere cu paÈ™i
Aceasta este rețeta de cheesecake Nutella fara coacere din Bucataria Noastra.
Alegeți nr. de porții: 6 porții
Ingrediente
Pentru blat
- 140 g biscuiti cu cacao
- 50 g unt topit
Pentru crema
- 250 g Mascarpone
- 200 g Nutella
- 100 ml smanatana dulce de patiserie
- 1 lingurita cacao
- 1 fiola esenta de vanilie Dr. Oetker
Pentru Ganache
- 100 ml smantana
- 100 g Nutella
Instrucțiuni
- Mărunțim fin biscuiții în robotul de bucătărie, după care adăugăm untul topit și continuăm să mixăm încă puțin până compoziția se omogenizează.
- Așezăm compoziția pentru blat în tava de cheesecake și presăm bine cu o lingură.
- Amestecăm toate ingredientele pentru compoziție: mascarpone, nutella, smântâna dulce, cacaoa și esența de vanilie.
- Le mixăm cu telul, la viteză mare și pentru timp puțin, altfel riscăm să se brânzească crema, iar apoi o așezăm peste blat, în tavă.
- Pentru ganache, încălzim bine smântâna dulce până aproape de punctul de fierbere, apoi o amestecăm cu Nutella și ganache-ul este gata.
- Turnăm ganache-ul peste cheesecake, care este acum gata.
- Opțional, presărați arahide prăjite și sărate mărunțite, dacă vă place gustul de ciocolată Snickers! Băgăm cheesecake-ul la congelator pentru 2 ore.
- Așa arată Cheesecake Nutella după rețeta noastră. Sperăm să-l încercați și voi, este demențial de bun!