Acasă Unde mancam in oras?Timișoara DAF Junior, un restaurant cu faimă de lângă Timișoara

DAF Junior, un restaurant cu faimă de lângă Timișoara

de Andreea

Deschis publicului încă din 2007, Restaurantul DAF Junior din Giroc este renumit în toată Timișoara și chiar în țară. De ce este Daf Junior un loc de renume din județ? Pentru că este deschis de foarte mult timp și deja are tradiție, dar și pentru că preparatele servite aici vin la porții XXL și sunt foarte gustoase. Adică genul de restaurant unde trebuie să vii flămând rău de tot.

Pe lângă preparatele cu specific românesc și cele din bucătăria internațională, la DAF Junior poți servi pizza și paste, bunătăți la grill iar dacă ajungi la ora micului dejun, o omletă sănătoasă cu de toate. Ciorbele sunt renumite la DAF Junior, la fel și păstrăvul la grătar și bagheta făcută în casă. La capitolul deserturi, aici găsiți de toate pentru toți, de la clătitele „DAF” cu ciocolată până la clătitele tradiționale cu gem și brânză de vaci, papanași, înghețată și alte bunătăți dulci.

Restaurantul se află într-o oază de verdeață, înconjurat de un lac plin cu crap koi, rațe și cireașa de pe tort: două lebede albe superbe. Așadar, Daf Junior este un restaurant plin de viață și natură aproape de oraș, absolut superb! Aici câteva imagini:

review daj junior timisoara

exterior daf junior giroc pareri

 daf junior giroc vara

opinie daf junior giroc

daf junior giroc opinie

daf junior giroc review

daf junior giroc lebede

Informații Restaurant DAF Junior, Giroc

Specific: Românesc/Internațional

Preţuri: € € – € € €

LOCAŢIE

Judeţ: Timiș

Oraş: Giroc

Adresa: Str. Gloria, Nr. 5, Comuna Giroc, lângă Timișoara

CONTACT

Orar: Luni – Duminică: 11:00 – 00:00

Telefon: : 0755 886 886

Website: http://www.dafjunior.ro

Părerea noastră despre Restaurantul DAF Junior

Am fost la restaurantul Daf Junior cu vreo doi ani în urmă, cu ocazia unui eveniment la care am participat în Timișoara. Fiind undeva în zonă, am zis să luăm masa aici. Era o duminică superbă de vară, cald, terasa de la Daf plină ochi de oameni cu apetit pentru ceva bun. Din capul locului ne-am dat seama că aici se mănâncă bine. Și când zicem bine ne referim la porții mari, pe săturate și mâncare așa ca la mama acasă. Tradițională, gustoasă, un fel de comfort food, cum ar zice americanu’. Parcă auzisem de restaurantul Daf de la mama, care a mai umblat prin țară, ea știind că este un restaurant de referință în Timișoara (chiar dacă teoretic este Giroc, practic putem să-i zicem Timișaoara, nu?).

Dar înainte să ne așezăm la masă pe terasă și să comandăm ceva de brunch, am fost absolut impresionați de oaza în care tocmai am intrat. Am umblat mult prin țară și am mâncat la multe restaurante (asta fiind una dintre pasiunile noastre), însă niciodată nu am fost într-o locație atât de inedită. Și aici ne referim la peisagistica extraordinară, plante, amenajarea terasei și a locației în ansamblu. Dar și mai tare ne-a impresionat grădina în stil „japonez” cu pod de lemn peste apă, iazul plin de pești colorați și în deosebi rațele și cele două lebede care pluteau alene pe apă. Da, lebede, ați auzit bine!

Mie mi-a plăcut acest lucru mai mult decât mâncarea în sine, sincer. Care a fost și ea bună dealtfel. Că veni vorba…

Mâncarea la DAF Junior, după părerea noastră

Eu am vrut musai să mănânc ceva mai ușor așa că mi-am luat o ciorbă de legume, iar colegii o ciorbă de burtă și caș pane cu cartofi pai. Porțiile generoase iar mâncarea gustoasă. Cașul și cartofii pai păreau genul congelați, după cum puteți vedea și în imaginile de mai jos. Însă mâncarea a fost bună și pe săturate.

ciorba daf junior timisoara

daf junior timisoara ciorba

cas pane la daf junior

daf junior parere mancare

Terasa restaurantului DAF Junior a fost superbă, curată ca lacrima și primitoare. Numai bună să te refugiezi de razele dogoritoare ale soarelui de iulie. Servirea bună, având în vedere cât era de aglomerat era la ora la care am ajuns noi. Oricum, faptul că te afli într-o oază naturală plină de vietăți, face ca timpul să treacă mai repede atunci când aștepți mâncarea. Dacă recomandăm restaurantul DAF Junior din Timișoara (Giroc)? Ei bine, da! Merită măcar o dată în viață să treceți pragul lor, dar în special vara când este deschisă terasa și te poți bucura de cadrul natural superb! 🙂

Care este părerea voastră despre restaurantul DAF Junior?

Ați fost vreodată la DAF Junior în Giroc? Dacă da, ce v-a plăcut, ce nu? Este ceva în meniu care nu trebuie ratat? Așteptăm păreri, impresii, opinii de la voi toți. Pe data viitoare![kkstarratings]

0 Shares
0 comentariu

Scrie un comentariu

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Citește mai multe:
Bricks Cluj Napoca, un restaurant elegant și cu bun gust (la propriu) | Review

Închide