Dei Frati, paste de casă în inima Brașovului

Cu un aer medieval, care amintește de vremurile de demult și într-un cadru natural splendid, Brașovul este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase orașe din România. Iar dacă aveți ocazia să ajungeți la Brașov, musai să vizitați centrul vechi care are un farmec aparte.

Tot aici se află un restaurant mic și cochet, care se distinge cu preparatele italienești deosebit de gustoase, și anume paste făcute în casă. Vorbim despre Dei Frati, un restaurant mic, o afacerea de familie mică cu o pasiune pentru mâncarea italienească și în special paste. Adevărul este că la Dei Frati se mănânca așa ca în Italia. Iar dacă doriți să încercați antipasti, paste homemade, risotto sau un tiramisu autentic, Dei Frati vă așteaptă cu porțile deschis. Însă și cu rezervare făcută dinainte.

Informații Restaurant Dei Frati

Specific: Italian

Preţuri: € €- € € €

LOCAŢIE

Judeţ: Brașov

Oraş: Brașov

Adresa: Piata Enescu George, nr. 16

CONTACT

Orar: Luni – Duminică: 12:00 – 22:30

Telefon: 0724 216 028

Facebook: https://www.facebook.com/Deifrati/

Părerea noastră despre Restaurantul Dei Frati din Brașov

Astă vară ne-am făcut un mini-concediu în Bucegi și cum nu vizitasem Brașovul până atunci, am zis că e musai să ne facem experiențe și amintiri noi. După cum știți (dacă vă uitați printre rețetele noastre sigur vă dați seama), suntem mari fani mâncare italienească. În special paste și pizza. Am auzit doar vorbe bune despre Dei Frati, așa ca a fost primul restaurant pe lista noastră go-to în Brașov. Zis și făcut.

Am fost în plin august, așa că am ocupat o masă pe terasa, micuță și drăguță a restaurantului. Care, de altfel, și el e micuț și drăguț. Locul foarte fain, cum vă spuneam. Însă prima impresie mai puțin plăcută ne-a lăsat-o servirea. Ospătărița a fost la limita de a nu fi amabilă. Trebuia să aștepți mult să vină, cu toate că eram puțini clienți. A dat mai multă atenție meselor unde erau mai multe persoane (nu știu dacă pentru bacșiș) iar noi fiind doi … ați înțeles perfect. Nu vrem să criticăm degeaba, dar servirea la Dei Frati a fost un mare minus. Dar să trecem la partea importantă.

Ce am mâncat la Dei Frati

Mâncarea. Am comandat, bineînțeles, două porții de paste făcute în casă. Andrei și-a comandat niște ravioli foarte mișto umpluți cu gorgonzola, nuci și salsa de roșii. O combinație foarte inedită. Eu mi-am comandat tortelloni umplute cu ricotta și spanac în sos de unt cu salvie. Yum! Cam așa arată pastele homemande de la Dei Frati.

review dei frati brasov

Ravioli de casa cu, gorgonzola si nuci la Dei Frati

paste de casa brasov pareri

Tortelloni cu ricota si spanac cu sos de unt si salvie la Dei Frati

dei frati review brasov

Close-up

Trebuie să recunoaștem, pastele comandate de mine au fost mai bune, adică ne-au plăcut amândurora mai mult, așa că am făcut schimb. Asta pentru că mie mi-au plăcut și cele cu sos de roșii. Ce vă putem spune. Porțiile destul de mici, gustul bun, au fost gustoase, dar nu ne-au rămas întipărite în minte. Ori am avut așteptări prea mari, ori nu-mi explic. Nota noastră pentru pastele de la Dei Frati: 7.5 (cumulat cu servirea, care nu ne-a plăcut deloc).

Nu pot spune că experiența la Dei Frati a fost una wow. Dar a fost o experiență plăcută, într-o zi caldă de vară. A, și ce ne-a plăcut în mod special a fost baia, și interiorul restaurantului. Un design inedit, care merită toate aplauzele!

Ce părere aveți despre restaurantul Dei Frati?

Ați fost la Dei Frati din Brașov? Dacă da, ce ați mâncat bun aici? Care este preparatul voastru preferat din meniu? Ce ne recomandați să încercăm data viitoare când vom merge la Dei Frati?

Altfel spus, ce vă place și ce nu vă place la Dei Frati? Așteptăm toate părerile voastre sincere despre Bistro Dei Frati din centrul Brașovului, în secțiunea de comentarii de mai jos. Pe data viitoare![kkstarratings]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește mai multe:
tofu cu legume si taitei de orez
Asia Bufé Debrecen, mâncare chinezească delicioasă | Review

Închide