Acasă Unde mancam in oras? La Piazzetta, restaurant italienesc central în Cluj | Review

La Piazzetta, restaurant italienesc central în Cluj | Review

de Andreea

Situat în centrul orașului Cluj-Napoca, La Piazzetta este un restaurant și pizzerie cu specific 100% italienesc.

Pizzeria La Piazzetta dorește să aducă gustul mâncarii autentice italienești mai aproape de clujeni, dar și de toți cei care-i calcă pragul. Meniul de pizza al restaurantului La Piazzetta este unul foarte bogat însumând 22 de tipuri diferite de pizza pe vatră, la care puteți adăuga extra ingrediente.

Platouri de antipasti tipic italienești, dar și preparate din porc, pui, vită sau pește, toate gătite în stilul specific bucatariei italiene, toate le găsiți La Piazzetta. Plus, o varietate mare de paste și salate.

Daca sunteți pe grabă și vreți să serviți ceva rapid, La Piazzetta vă oferă mai multe tipuri de sandvișuri italienești proaspete. Aici găsiți vestitele panini cu prosciutto, pancetta, coppa parma sau crespone. Supele crema sunt nelipsite din meniu, la fel si deserturile. La Piazzetta vă oferă și specialitățile casei, preparate culinare alese.

Restaurantul La Piazzetta vă întâmpină într-o locație originală, în stilul unei piețe din marile orașe din Italia, într-o oază de liniște și calm în centrul Clujului.

INFORMAŢII RESTAURANT

Specific: Italian

Preţuri: € € €

LOCAŢIE

Judeţ: Cluj

Oraş: Cluj-Napoca

Adresa: Strada Eroilor, nr. 21

CONTACT

Orar: Luni – Duminică: 10:00 – 00:00

Telefon: 0751 463 046

Website:  www.lapiazzettacluj.ro

Părerea noastră despre La Piazzetta

Atmosfera 100% italienească, mâncarea bună. Asta pe scurt.

La Piazzetta este la propriu o mica piațetă italienească în centrul orașului, în care, o data ce ai intrat, te simți ca în Italia. Atmosfera și locația sunt extraordinare, asta este cert și confirmăm. Merită venit aici doar pentru ambianța deosebită.

Este clar că dacă nu lipsește ceva din meniul La Piazzetta, acestea sunt pizza și paste.

Pizza cel puțin este bună, pot spune că se apropie mult de cea italienească, dar nu poți spune că este cea mai bună pizza din Cluj. Pastele sunt și ele bune, dar, din nou, nu ne-au cucerit încât să dorim să repetăm experiența.

Cu altă ocazie am mâncat la La Piazzetta

0 Shares
0 comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Citește mai multe:
review pareri wok n roll street din cluj napoca
Un alt fel de fast-food în Cluj | Wok’n Roll Street Review

Închide