Acasă Unde mancam in oras?Cluj Napoca Locul unde se mananca burger in Cluj-Napoca | Review Burger Box

Locul unde se mananca burger in Cluj-Napoca | Review Burger Box

de Andrei

Situat in incinta Iulius Mall, Cluj, Burger Box este o idee noua pe piata romaneasca dupa retetele chef Adrian Hadean.

La Burger Box poti gusta burgeri facuti 100% din carne de vita, porc sau pui preparati dupa gust: in sange, mediu sau bine facuti.

Mai mult de atat, poti alege dintre o multitudine de burgeri, care mai de care mai interesanti si mai ingeniosi, pentru a satiface toate gusturile si satura cei mai flamanzi clienti.

In plus, tot dumneavoastra decideti si marimea hamburgerului, in functie de factorul “foame”. Fiecare meniu vine cu partofi pai si suc/apa ca va treaca si de sete.

Parerea noastra despre Burger Box

Asa… am fost si la Burger Box, in Iulius Mall la food court. Aspectul locatiei, meniul divers si felul in care se prezinta tenteaza pe oricine sa incerce macar o data un burger aici. Asa am facut si noi.

Conceptul e simplu.

Comanzi de burger doresti din meniu, sau modificat, platesti si astepti sa-ti apara numarul de pe bon in afisoarul electronic. Asta chiar e o treaba faina. Nu a durat mult, nu degeaba ii zice fast-food.

Noi am comandat Burger VIP cu carne bine facuta. Acuma faza sta in felul urmator.

Carnea nu era bine facuta era medie, adica rosie bine in mijloc. Iar cum noua nu ne place sa ne curga sangele din carne atunci cand muscam din ea, asta a fost o dezamagire. Plus ca nu ne place carnea cruda.

Asa ca atentie! Daca cereti bine facuta va fi cel mult medium rare.

Portia e mare comparatinv cu McDonald’s, asta e clar. Trebuie sa-ti fie foame sa dobori un burger.

N-a fost impresionant, asa pe scurt, drept urmare nu am revenit.

burger box iulius mall cluj food court pareri meniu burger box review burgerul de la burger box cluj napoca impresii cartofi pai burger box pareri asa arata burgerul burger box review burger burger box parere[kkstarratings]

0 Shares
0 comentariu

Scrie un comentariu

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More