Acasă Unde mancam in oras? Pizzeria D’autore, una dintre cele mai bune pizzerii clujene

Pizzeria D’autore, una dintre cele mai bune pizzerii clujene

de Andreea

Ei bine, am ajuns și la Pizzeria D’Autore după ce am auzit multe vorbe bune despre pizza de aici. Și trebuie să recunoaștem că așteptările noastre au fost depășite.

Pizza de la D’Autore este cu siguranță mai bună decât multe pizzerii din Italia, asta pentru că rețeta în sine este autentică făcută într-un cuptor italienesc în mod tradițional. Toate lucrurile astea se simt în gustul pizzeri D’Autore, cu siguranță în top 3 pizzerii din Cluj.

Ce trebuie să știți despre Pizzeria D’Autore, este că, după cum îi spune numele este pizzerie și doar atât, adică în meniu nu veți găsi altceva decât o varietate bună de pizza, artizanală, după cum își spun ei. Așadar, sunteți sigur că vreți să mâncați doar pizza, atunci recomandăm Pizzeria D’Autore.

În meniul Pizzeriei D’Autore veți găsi pizza tradițională, câteva pizza speciale după rețetele lor dar și calzone și pizza dolci și cat atât.

INFORMAŢII RESTAURANT

Specific: Italian, Pizzerie

Preţuri: € € €

LOCAŢIE

Judeţ: Cluj

Oraş: Cluj-Napoca

Adresa: Calea Turzii, nr. 123

CONTACT

Orar: Luni – Sâmbătă: 12:00 – 22:30

Duminică: 15:00-21:30

Telefon: 0755 052 808

Website: http://www.pizzeriadautore.ro/ 

Părerea noastră despre Pizzeria D’Autore

Am fost de câteva ori la D’Autore, trebuie să recunoaștem că după prima dată la Pizzeria D’Autore am repetat experiența în aceeași săptămână. Da, este așa de bună!

Ce putem spune despre pizza D’Autore este că pizza este ușoară, ușor de digerat, se simte lejeritatea din blat, faptul că este bine dospit și nu încărcat cu prea multe ingrediente. Altfel spus, pizza nu este “românească”, adică cu multe, dar de calitate proastă, ci este o pizza veritabilă napoletană, cu ingrediente foarte bune care în final dau un gust excelent pizzei. După cum spuneam, pizza de la D’Autore este cu siguranță peste multe pizzerii din Italia.

Gustul este echilibrat, pornind de la sosul de roșii și până la ingredientele de pe pizza care sunt de foarte bună calitate. Am încercat pizza Bufala DOP și Pizza Quatro Stagioni, amândouă absolut delicioase! Alături de sosul cu ulei de măsline și usturoi și sosul dulce de roșii, recunoaștem că a fost excelent!

Pizza Cosaca și Siciliana ne-au făcut și ele cu ochiul, deci musai să mergem din nou la Pizzeria D’autore. Vă lăsăm cu câteva imagini ca să vedeți cam cum arată pizzeria și pizza de aici.

Pizza D'Autore din Cluj

Pizza D'Autore Cluj review

Meniu Pizza D'Autore

Pizza Bufala DOP la Pizzeria D'Autore din Cluj

Pizza Bufala DOP

Pizza buna in Cluj

Pizza Quattro Stagioni

Cea mai buna pizza din Cluj

pizza buna in cluj

De îmbunătățit la Pizzeria D’Autore: servirea

Deci și prin urmare, la Pizzeria D’Autore găsiți una dintre cele mai bune pizza din Cluj. Un singur minus care merită menționat este servirea, așa că nu vă faceți așteptări în ce privește servirea, nu peste tot este ca la Marty. Am fost de două ori, o dată am nimerit un domn și servire bună.

A doua oară am dat peste o tanti blondă cu ochelari care parcă numa de servit nu avea chef. Părea mai mult o șefă pe-acolo decât ospătăriță. La capitolul servire și comunicare cu clienții mai are muuult de lucru. Mai mult, am sunat sa facem o comandă la pizza pentru luat acasă de pe drum, ca să reducem timpul de așteptare. Și bineînțeles a spus că nu se poate așa ceva. După cum a mai spus foarte hotărâtă că nu se poate face o pizza la comandă cu alte ingrediente. Dar după ce am întrebat-o că nu se poate o pizza margherita cu extra toppings, care apăreau în meniu? Ba da…. Pe scurt, veniți fără așteptări și concentrați-vă pe experiența papilelor gustative. Servirea la Pizzeria D’Autore nu este de top, pizza da.

Care este părerea ta despre Pizzeria D’autore?

Unde ați mâncat cea mai bună pizza în Cluj? Cum vi se pare la Pizzeria D’Autore? Care este experiența voastră? Ce pizza merită încercată aici? Așteptăm părerile voastre în secțiunea de comentarii de mai jos.

Pe data viitoare! :)[kkstarratings]

0 Shares
1 comentariu

Scrie un comentariu

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More