Acasă Unde mancam in oras? Smart Food, cele mai bune coaste din Baia Mare? | Review

Smart Food, cele mai bune coaste din Baia Mare? | Review

de Andrei

Restaurantul Smart Food din Baia Mare este locul in care se mananca mult si bine. Renumit pentru costițele la grătar cu sos de miere sau barbecue, Smart Food este restaurantul unde găsești preparate românești dar și internaționale în porții mai mult decât generoase.

Pe scurt, Smart Food este locul în care mergi atunci când ți-e foame cu adevărat, altfel n-ai nicio șansă.

Ca dovadă a faptului că este un restaurant dedicat gurmanzilor, la Smart Food găsiți și platouri cu mâncare, care mai de care mai delicioasă. Aici puteți servi paste la cuptor, pizza, ciorbe, salate, mămăliguțe, frigărui și grill. Tot la Smart Food puteți încerca specialități din porc, pui și vită sau pește.

Pe lângă asta, dacă sunteți în grabă, la Smart Food puteți comanda din meniul “Tăt felu'”, adică sandvișuri, cartofi umpluți, bruschette, foccacia sau baghete. Pe lângă toate astea, Smart Food este locul unde poți savura o bere rece cu cipuri și să vizionezi un meci cu prietenii pe plasmele cu care este dotat restaurantul.

Smart Food este renumit pentru “cele mai bune coaste din oraș”. Așa să fie oare? Haideți să vedem!

Informații Restaurant Smart Food

Specific: Românesc, Internațional

Preţuri: € €

LOCAŢIE

Judeţ: Maramureș

Oraş: Baia Mare

Adresa: B-dul Republicii, nr. 64 A

CONTACT

Orar: Luni – Vineri: 08:00 – 00:00

Sambătă: 09:00 – 00:00

Duminică: 10:00 – 00:00

Telefon: 0733 376 278

Website: http://www.restaurantsmartfood.ro/

Părerea noastră despre Restaurantul Smart Food

Porții marii și mâncare bună! În sensul de gustoasă! Nu e neapărat și sănătoasă. Dacă vrei să mănânci mult și bine (la propriu), atunci Smart Food este locul pentru tine. Porțiile sunt imense iar mâncarea este buna. Nu excelentă, dar bună.

Ideea este că în acest local se mizează pe gust, adică preparatele sunt foarte gustoase iar porțiile imense! Începând de la ciorbe, până la papanași. Dacă ar fi să încadrăm Smart Food din Baia Mare într-o categorie pe TripAdvisor ar fi cu siguranță Cheap Eats. Așa că, dacă vă hotărâți să luați masa aici, veniți cu burțile goale și nu să stresați prea mult cu nota de plată, pentru că prețurile sunt bune.

Coastele chiar merită încercate. Eu nu sunt mare fan carne, dar am mâncat coaste și pot să zic că mi-au depășit așteptările. Din nou, dacă nu va e foarte foame vă recomand o porție de coaste la două persoane. Eu nu am mâncat nici jumate din porție, este absolut imensă!

Ce am mai mâncat și a fost foarte bun, dar din nou…porție imensă, sunt pennele la cuptor cu piept de pui. Am gustat și cu bacon, dar mi s-au părut  un pic prea grase pentru gustul meu.

Iată cam cum arată preparatele la Restaurantul Smart Food din Baia Mare.

Ce am mâncat noi la Smart Food:

review restaurant smart food baia mare

smart food baia mare pareri

smart food coaste baia mare

review restaurant smart food

ciorba smart food review

pizza smart food baia mare pareri

Servirea este average, mai mult spre slabă.

Atmosfera lasă de dorit, ultima data am fost undeva în decembrie, între sărbători și am răbdat un frig de numa.

Nu ai unde să-ți lași/pui geanta pentru ca scaunele au un spătar de pe care alunecă, așa că am mâncat cu geanta în brațe. Not so nice…

Recomand Smart Food dacă ți-e foame tare tare și te interesează doar să mănânci bine și ieftin. Asta dacă nu te interesează neapărat o atmosferă relaxantă sau o servirea de top.

Care este părerea voastră despre Smart Food din Baia Mare?

Ați mâncat la Smart Food în Baia Mare? Ce v-a plăcut din meniu? Sunt cu adevărat cele mai bune coaste din oraș servite aici? Da ori ba? Dacă nu, unde ați mâncat cele mai bune coaste din Baia Mare?

Ce v-a plăcut în ansamblu aici și unde este loc de îmbunătățiri? Așteptăm părerile voastre despre Smart Food din Baia Mare în secțiunea de comentarii de mai jos.[kkstarratings]

0 Shares
0 comentariu

Scrie un comentariu

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Citește mai multe:
meniu romaplin
Restaurant Romalpin Piatra Craiului, locul unde se mănâncă bine!

Închide