Acasă Unde mancam in oras? Trattoria Fiorentina, mâncare bună, servire nu prea | Review

Trattoria Fiorentina, mâncare bună, servire nu prea | Review

de Andreea

Situat în centrul vechi al orașului Cluj-Napoca, aproape de casa lui Matei Corvin, Trattoria Fiorentina este un restaurant cu specific 100% italienesc.

Dacă sunteți în căutarea bucătariei italienești în inima Ardealului, Cluj Napoca, Trattoria Fiorentina vă întâmpină cu un meniu variat de preparate într-o locație frumoasă și relaxantă.

Paste de casa din grâu dur, pește, antipasti, fructe de mare dar și multe sortimente de pizza pe vatră, toate vă așteaptă să le savurați la restaurantul Trattoria Fiorentina.

Dacă aveți poftă de ceva dulce și bun, la Trattoria Fiorentina găsiți deserturi tipice de pe coasta Adriaticii. Vorbim despre tiramisu, panacota, tort cu ciocolata dar și delicioasa gelato italiană.

Restaurantul cu specific italienesc Trattoria Fiorentina vă așteptă de Luni până Sâmbătă între orele 12 și 23 iar Duminica între 16 și 23.

INFORMAŢII RESTAURANT

Specific: Italian

Preţuri: € € € €

LOCAŢIE

Judeţ: Cluj

Oraş: Cluj-Napoca

Adresa: Strada Paul Chinezu, nr. 2

CONTACT

Orar: Luni – Sambătă: 12:00 – 23:00

Duminică: 16:00 – 23:00

Telefon: 0264 439 418

Website:  www.trattoriafiorentinacj.ro

Trattoria Fiorentina cluj

interior Trattoria Fiorentina

Trattoria Fiorentina review

Trattoria Fiorentina cluj restaurant italian

restaurant italian cluj review

restaurant italian cluj lasagna

Părerea noastră despre Trattoria Fiorentina

Mâncare bună, servire mai puțin bună. Asta pe scurt.

Am fost la Trattoria Fiorentina cu broșura Food Mania, ca să vedem cam cum stă treaba aici, cum e mâncarea și dacă merită banii. Ei bine, atmosfera super relaxantă, poate pentru că nu era nimeni în trattoria, la orele prânzului când am mers noi.

Cam goluț restaurantul ce-i drept, singurul zgomot era de la plasma de pe perete, pe care o butona ospătarul care se uita la știri. Date un pic tare, ce-i drept. Restaurantul e frumos amenajat, într-un stil oarecum aristocrat italienesc cu mobila din lemn masiv și tablouri de jur imprejur, plăcut, amenajat cu bun gust și în același timp sofisticat.

Iar acum să va spunem despre mâncare.

Probabil am avut noi așteptări prea mari, având în vedere felul în care se prezintă restaurantul, dar am ieșit un pic dezamăgiți. Mâncarea a fost bunuță, dar nu ne-a depășit așteptările. Nu am simțit neaparat nevoia sa ne reîntoarcem acolo, a fost o experiență care ne-a lăsat cumva nelămuriși. Cu siguranță, insa Trattoria Fiorentina nu este unul dintre restaurantele noastre preferate.

O MARE bulină neagră pentru servire!

Ospătarul s-a plâns că nu are să ne dea rest, ca trebuie să meargă să schimbe ca sa ne dea 2 lei înapoi, așa că i-am lăsat cei 2 lei numai să nu se ostenească prea tare. Nu a zambit, nu a fost foarte amabil, era preocupat cu ceva revista și niște discuții (aproape certuri) cu cineva din bucătărie. Se simțea ca la el acasă, iar noi aveam aceeași senzație, că îl deranjăm pe ospătar.

Pern ansamblu, mancare italiană OK, servire slabă. Dacă recomandăm Trattoria Fiorentina? Poate o dată, să trageți singuri propriile concluzii.

Ce impresii v-a lăsat Trattoria Fiorentina din Cluj?

Cine a mâncat la Trattoria Fiorentina mâna sus. No, cum a fost? V-a plăcut sau nu? Este ceva ce merită încercat aici? Cum vi s-a părut atmosfera și servirea?

Unde se servește mâncare italiană bună în Cluj, dom’le? Așteptăm răspunsurile voastre în secțiunea de mai jos. Pe data viitoare![kkstarratings]

0 Shares
0 comentariu

Scrie un comentariu

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More