Acasă Despre noi

Despre noi

de Andrei

Buna!

BucatariaNoastra.ro

Numele meu este Andreea, sunt o tânără gospodină și cu ajutorul prietenului meu Andrei, am creat BucatariaNoastra.ro care conține cele mai bune rețete culinare pe care le-am testat de când locuim împreună, până în prezent.

Aici veți găsi numai rețete care sunt și sănătoase, pe lângă faptul că sunt foarte gustoase. Nu încercăm să adăugăm cât mai multe rețete, dar cele pe care le veți găsi pe site sunt cu siguranță foarte bune și le puteți încerca cu încredere și voi.

BucatariaNoastra.ro a luat naștere din dorința noastra de a împărtăși cu voi experiențele noastre culinare, dar și pentru a vă pune la dispoziție toate informațiile pe care le deținem despre nutriție, alimentație sănătoasă și principii pentru o dietă echilibrată.

Cu ajutorul acestor informații, am reușit să slăbesc nu mai puțin de 12 kg în ultimul an, ajungand să fiu foarte documentată pe tema nutriției sănătoase și ori de câte ori am avut ocazia, am împărtășit cu ceilalți lucrurile care pentru mine au funcționat excelent.

Ne pare bine că ați ajuns pe site-ul nostru și sperăm să reveniți de câte ori aveți în gând să gătiți ceva nou și delicios.

Poftă bună! 🙂

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More