Acasă Bauturi Smoothie pentru detoxifiere de metale grele – Rețete vindecătoare

Smoothie pentru detoxifiere de metale grele – Rețete vindecătoare

de Andreea
Smoothie detoxifiere de metale grele - Pasul 2 - BucatariaNoastra.ro

Rețeta de față nu este a noastră, este din best-sellerul lui Anthony Williams “Medium Medical, o carte pe care v-o recomandăm din suflet. Este vorba despre o rețetă de smoothie vindecătoare, cel mai puternic remediu pentru detoxifiere de metale grele.

Ce este intoxicația cu metale grele

Potrivit autorului cărții, intoxicația cu metale grele este de fapt cauza multor probleme foarte grave de sănătate, pentru care medicii din ziua de azi nu au un tratament și nici nu le cunosc cauza reală. Vorbim despre bolile așa-numite imune și simptomele misterioase, a căror cauză este de fapt toxicitatea crescută din organism cauzată în bună măsură de metalele grele care susțin proliferarea microbilor, a virușilor și a bacteriilor în organism.

Cele mai frecvent întâlnite metale grele toxice sunt:

 • mercurul (plombe dentare, tratamente, vaccinuri, unii pești oceanici)
 • aluminiul (conserve, doze, folii de aluminiu)
 • cuprul (țevi, oale pentru gătit etc)
 • plumbul (vopsele, industria auto, email etc)
 • alte metale grele (cadmiu, arsenic, nichel, crom)

Cum ne detoxificăm de metale grele?

Smoothie detoxifiere de metale grele - BucatariaNoastra.ro

Anthony Williams recomandă un smoothie foarte simplu de făcut și delicios, din 5 ingrediente cheie la care se adaugă suc proaspăt stors de portocală și banane coapte. Aceste ingrediente împreună ajută la detoxifiere de metale grele, și ele sunt:

 1. Afine sălbatice – extrag metalele grele din creier care cauzează probleme neurologice degenerative (Alzheimer, ADHD, demență, scleroză multiplă etc). Atenție! Doar afinele sălbatice sunt eficiente, nu și cele de cultură.
 2. Coriandru proaspăt – acesta pătrunde în zonele greu accesibile în care s-au acumulat metalele grele de-a lungul anilor și le elimină.
 3. Spirulină – extrage metalele grele din creier, din sistemul nervos central și din ficat și absoarbe metalele grele extrase de sucul de orz verde pulbere. Spirulina cea mai potentă este cea din Pacific (Hawaii).
 4. Suc de orz verde sub formă de pulbere – extrage metalele grele din splină, tractul intestinal, pancreas și sistemul reproducător; pregătește mercurul pentru o absorbție completă de către spirulină și eliminarea acestuia din corp.
 5. Alge roșii (Dulse) – extrag mercurul, plumbul, aluminiul, cuprul, cadmiul și nichelul și traversează bariera din vase de sânge către creier. Dintre toate algele marine, algele roșii dulse au cea mai mare forță de eliminare a mercurului pe cont propriu. Cele mai potente alge Dulse sunt cele din Oceanul Atlantic.

Împreună, aceste superalimente elimină metalele grele din organism și au un aport extraordinar de nutrienți care repară daunele lăsate în urmă de aceste metale grele, hrănesc și regenerează țesuturile. Alături de ceai din rădăcină de brusture băut zilnic, acest smoothie hrănitor este calea cea mai eficientă de detoxifiere de metale grele, conform autorului.

Noi l-am făcut în perioade de detoxifiere și putem spune că am simțit diferența pe corp și în starea mentală. Gândești mai limpede, ai energie mai multă și parcă ți-e mai drag să trăiești viața. Starea de bine este extrem de importantă, de aceea încercăm mereu să împărtășim cu voi nu doar rețetele care ne ies cel mai bine, dar și rețete sănătoase chiar vindecătoare, iar aceasta este una dintre ele.

Rețeta de smoothie pentru detoxifiere de metale grele este mai jos, simplu de făcut, sănătoasă și delicioasă! 👇🏻

Smoothie pentru detoxifiere de metale grele - Rețete vindecătoare – BucatariaNoastra.ro
Imprimă Adaugă în Pinterest
5 from 1 vote

Smoothie – detoxifiere de metale grele

Aceasta este reteta de smoothie pentru detoxifiere de metale grele a lui Medical Medium.
Categorie: Bauturi, Gustare
Specific: Rețete vindecătoare, Vegan
Timp total: 5 minutes
Alegeți nr. de porții:  2 pahare mari (porția pentru o zi de detox)

Ingrediente

Instrucțiuni

 • Puneți toate ingredientele în blender și mixați bine câteva minute.
  Smoothie detoxifiere de metale grele - Pasul 1 - BucatariaNoastra.ro
 • Smoothie-ul pentru detoxifiere de metale grele este gata.
  Smoothie detoxifiere de metale grele - Pasul 2 - BucatariaNoastra.ro

Dacă v-a plăcut rețeta de detoxifiere de metale grele, încercați și:

🥤 Cel mai delicios smoothie – rețetă simplă

2 Shares
0 comentariu

Scrie un comentariu

Vă place rețeta?
* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Citește mai multe:
Faimosul si gustosul nigiri cu somon la Wasabi Cluj
Wasabi, singurul running sushi din Cluj | Review

Închide