Acasă Unde mancam in oras?Cluj Napoca Irish & Music Pub Cluj Napoca | Review

Irish & Music Pub Cluj Napoca | Review

de Andrei

Hello, dragi împătimiți ai mâncării bune care vine în porții generoase! Dacă asta căutați în Cluj Napoca, vă recomandăm Irish & Music Pub, locul unde se mănâncă mult și bine. Situat pe Horea nr.5, acest rock pub este aproape de Gară, dar și de centru, aflându-se undeva la jumătatea drumului.

Irish Pub, cum i se mai spune, este locul unde se desfășoară multe concerte rock și metal, dar în același timp și locul în care găsim mâncare bună la prețuri studențești.

Țin minte că mergeam la Irish de pe vremea când eram în primul an la Litere în Cluj iar azi continui să mă duc cu buna mea prietenă, Eva ca să ne confesăm una alteia și să mai păpăm câte-un sendviș special O’Ceapa sau O’Bama, depinde de  starea de spirit.

Așadar, acest local are un loc drag în sufletul meu.

Ce ne place nouă la Irish & Music Pub?

Cam orice, începând de le sandvișurile lor speciale (care sunt imense și se mănâncă cel mai bine în 2 ;)), până la pizza (care este consistentă și sățioasă) și ciorbele tradiționale.

Atenție!

Dacă sunteți fani costițe, aici găsiți printre delicatesele irlandeze și St. Patrick’s Ribs, adică costițe sfântul petrea (a se citi ca la țară) făcute în stil propriu. Am mâncat și paste, anume Penne Absolut și Spaghete Carbonara și au fost bunicele și multeee.

Ce-am mâncat la Irish & Music Pub

Ultima dată când am fost la Irish ne-am comandat Pizza! Da, una dintre mâncărurile noastre preferate. Ce-mi place este și faptul că poți să-ți comanzi pizza mare sau mică, în funcție de cât poți duce.

Andrei și-a luat Pizza Music Pub iar eu Pizza Al Tonno. O da, și să nu uităm!

La Irish Pub au o ciorbă rădăuțeană de-ți bați pruncii! Dacă vreți doar să vă hidratați și nu aveți chef de aluaturi și uscături, recomandăm delicioasa ciorbă rădăuțeană, probabil cea mai bună din oraș!

Cum au fost?%0

0 Shares
0 comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Citește mai multe:
reteta chipsuri din cartofi
Reteta chipsuri din cartofi la fel ca cele din magazin

Închide