Acasă Unde mancam in oras? Pizza Acrobatica, pizza cu acrobații în centrul Clujului

Pizza Acrobatica, pizza cu acrobații în centrul Clujului

de Andreea

O pizzerie autentică în centrul orașului Cluj-Napoca, Pizza Acrobatica s-a născut din pasiunea lui Lucian pentru pizza. Vorbim despre cel care a pus bazele Pizza Acrobatica, un pizzaiolo cu peste 15 ani experiență în domeniu. Pe lângă premiile multe pe care le deține în palmares, Lucian este în primul rând un om care pune suflet în ceea ce face. Lucru care se vede și se simte la Pizza Acrobatica.

Numele îi vine de la acrobațiile pe care le face Lucian cu aluatul de pizza înainte să o bage la cuptor. Pizza de la Acrobatica este o pizza autentică italienească pe vatră, făcută cu măiestrie și talent de oamenii care însuflețesc locul. Bistro-ul, pizzerie este cochet, micuț și cu bun gust, într-o locație foarte bună din Cluj.

Pe lângă tipurile variate de pizza, la Pizzeria Acrobatica mai puteți degusta preparatele casei. Vorbim despre pizza roll-ups, paste, salate delicioase și bineînțeles desert. Ceva unic ce veți găsi la Pizza Acrobatica este Pizza Dolce, un fusion între pizza și desert, cu smântână dulce, fructe, ricotta și alte ingrediente inedite. Pizza Acrobatica face și livrări la domiciliu.

Informații Pizza Acrobatica

Specific: Pizzerie, Bistro

Preţuri: € € – € € €

LOCAŢIE

Judeţ: Cluj

Oraş: Cluj-Napoca

Adresa: Strada Avram Iancu, nr. 13

CONTACT

Orar: Luni – Vineri: 10:00 – 22:30

Sâmbătă: 12:00 – 22:30

Duminică: 16:00 – 22:30

Telefon: 0364 405 719

Website: https://acrobatica.ro/

Părerea noastră despre Pizzeria Acrobatica

Trebuie să începem cu începutul. Prima oară am fost la Pizza Acrobatica acum câțiva ani buni. În vremea aceea pizzeria avea o altă locație, în zona Hașdeu/Piezișă. Era un loc micuț, cu vreo 2-3 mese și open-kitchen, unde puteai vedea pizzaiolo la lucru. Am aflat de Pizza Acrobatica din vorbă în vorbă. I s-a dus vestea că este o pizzerie mică, pusă pe picioare de un tânăr cu foarte multă pasiune pentru pizza. Exact ceea ce căutăm noi când mergem în oraș. Un restaurant unde patronul este foarte implicat în bunul mers al locului, iar Pizza Acrobatica exact pentru asta a devenit cunoscută.

Țin minte și acum, se întâmpla cu doi ani în urmă pe vremea aceasta, iar Andrei mi-a spus că mă duce într-un loc nou. De cum am intrat am fost întâmpinați cu zâmbete, ca și cum am fi mers la cineva acasă. Locul mic, o singură ospătăriță, un bucătar/pizzer și un băiat care prelua comenzi pentru livrare la domiciliu.

Ce am mâncat la Pizza Acrobatica

Am comandat o pizza salam

0 Shares
0 comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More