Acasă Unde mancam in oras?Cluj Napoca Baracca, un restaurant de lux în Cluj-Napoca | Review Baracca

Baracca, un restaurant de lux în Cluj-Napoca | Review Baracca

de Andrei

Situat in inima Clujului, Restaurantul Baracca este considerat un restaurant de lux.

Intr-o ambinata moderna si sofisticata prin simplitate si bun-gust, Restaurantul Baracca din Cluj-Napoca este locul in care iau masa multe dintre persoanele publice din Cluj-Napoca si celebritati locale.

Restaurantul Baracca imbina cu success bucataria italiana cu cea frantuzeasca intr-un fusion cu o nota originala, de unde nu lipseste fantezia si gustul bun.

La Baracca puteti servi pizza, paste, salate si supe creme, dar si feluri principale pe baza de carne de pui, vita si peste.

Nelipsite din meniul restaurantului sunt si fructele de mare, preparatele cu trufe si foie gras din categoria gourmet si deserturile delicioase de inspiratie internatioanala. Tot aici găsiți și torturi de ciocolata, de morcovi sau de zmeura, sorbet sau inghetata facuta in casa.

Tiramusu este unul dintre deserturile pentru care este recunoscut restaurantul.

Baracca se lauda totodata cu meniul de vinuri din crama proprie, dar si cu faptul ca ingredientele provin din ferme locale, deci sunt de calitate superioara.

Parerea noastra despre Restaurantul Baracca

Am servit masa aici si trebuie sa recunosc, atat atmosfera (cu muzica chill in fundal, cald si frumos), servirea (atenta si amabila), locatia (care este frumoasa, moderna, ingrijita) dar si mancarea au fost cel putin conform asteptarilor, ca sa spun asa.

Ce mi-am comandat si m-a dat pe spate a fost cocktailul non-acoolic Rioo care a fost mai dulce decat orice alta bautura pe care am baut-o dar foarte bun. Yum!

Am servit pizza si pasta, ca nu prea suntem noi cu fleicile de carne. Pizza a fost foarte buna, fara obiectii. Pastele (pene cu bacon si sos alb) au fost putin nefierte dupa parerea mea.

Stiu, in Italia se mananca al dente si “asa se fac”, insa nicaieri in alt restaurant italian nu erau atat de nefierte. Asa o fi reteta, nu stiu.

Am auzit ca aici au un tiramisu grozav, insa nu pot sa spun ca l-am si gustat.

Per ansamblu, Baracca este un local finut, cu bun gust si mancare buna, destinat celor ce doresc nu doar sa manance, dar sa fie si bine serviti totodata.

review baracca cluj vedere interior

meniu restaurant baracca cluj pareri

penne bacon sos alb baracca cluj review baracca

restaurant baracca cluj review

 

cocktail rioo baracca cluj parere

parere baracca cluj restaurant

restaurant baracca cluj parere reveiw vedere din afara[kkstarratings]

1 Shares
1 comentariu

Scrie un comentariu

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More