Acasă Unde mancam in oras? Bistro Sorriso, cele mai bune paste cu fructe de mare din Cluj

Bistro Sorriso, cele mai bune paste cu fructe de mare din Cluj

de Andreea

Un bistro italienesc 100% cu preparate autentice de pe însoritele meleaguri mediteraneene, Sorriso este unul dintre cele mai veritabile restaurante italiene din Cluj, cu preparate făcute după rețete vechi. Simple și gustoase, preparatele cu care Bistro Sorriso se laudă sunt pastele, risotto, salatele dar mai ales fructele de mare. Asta deoarece Sorriso este unul dintre restaurantele alese de clujeni atunci când vor să mănânce fructe de mare ca la mamma acasa. Da, mama din Italia!

Ei spun că ar avea cel mai bun tiramisu din oraș, însă asta trebuie să verificați voi înșivă ca să vă convingeți. Locația Bistro Sorriso este foarte bună, în centrul orașului Cluj, iar legenda spune că aici zâmbetul este la loc de cinste. Fie îl oferiți fie nu, Sorriso cu zâmbete vă întâmpină.

Bistro Sorriso din Cluj vă invită în fiecare zi la un mic dejun italienesc, un prânz animat și bineînțeles, o cină liniștită cu muzică în surdină. În stil italian. Sorriso găzduiește deasemenea și prânzuri de business sau evenimente corporate și mici petreceri tematice care se pot lăsa cu degustări. Dacă vă place mâncarea italiană și mai ales fructele de mare, musai să mergeți la Bistro Sorriso și să încercați din preparatele lor.

Informații Bistro Sorriso

Specific: Italian

Preţuri:  € € – € € €

LOCAŢIE

Judeţ: Cluj

Oraş: Cluj-Napoca

Adresa: Calea Dorobantilor, nr 48

CONTACT

Orar: Luni – Vineri: 10:00 – 22:00

Sâmbătă: 18:00 – 23:00

Duminică: –

Telefon: 0786 041 444

Website: www.sorriso-bistro.ro

Cum a fost la Bistro Sorriso – Părerea noastră

Ei bine, prima dată am fost la Bistro Sorriso acum vreo 2 ani, cu broșura Food Mania. Sincer nu știam nimic despre restaurant, nu auzisem de el până atunci, nu știam nici măcar ce preparate servesc. Dar am vrut să încercăm ceva nou, așa că am ajuns aici. Recomandarea ospătarului a fost pastele cu fructe de mare, așa că am mers pe mâna lui. Și bine am făcut. Au fost absolut demențiale, așa că ne-am reîntors peste câteva zile și tot așa până am terminat cupoanele din broșură. La vremea respectivă în afară de faptul că avea pastele astea cu fructe de mare demențiale, nu i-am dat prea multe șanse de reușită restaurantului. Nu prea era lume și părea că nu va avea succes, dar se pare că ne-am înșelat, și ne bucurăm pentru acest fapt. Asta a fost atunci.

Revenind la vremurile noastre (ne referim săptămâna trecută), ne-am reîntors la Sorriso pentru că aveam poftă de fructe de mare. Așa că am comandat din nou tagliatelle cu fructe de mare și din nou au fost absolut bestiale. Asta în condițiile în care, meniul și rețetele unui restaurant se mai schimbă în ani de zile. Dar aceste paste cu fructe de mare au rămas tot la fel de delicioase!

Cele mai bune paste cu fructe de mare din Cluj?

Nu exagerăm când spunem că la Sorriso am mâncat cele mai bune paste cu fructe de mare din Cluj. Și am mai fost și la DaVinci, la Rosticeria D’autore și la alte restaurante recunoscute pentru preparatele cu fructe de mare. Dar Sorriso ne-a dat pe spate! I-am spus ospătarului că aici am mâncat cele mai bune paste cu fructe de mare din Cluj și spre surprinderea noastră ne-a spus că și alți proprietari de restaurante italienești din oraș tot la ei vin să mănânce fructe de mare. Aici și pozele:

cele mai bune paste cu fructe de mare cluj

bistro sorriso cluj recenzie

paste fructe de mare cluj sorriso

bistro italian cluj sorriso

Ce ne-a mai plăcut la Sorriso? În afară de preparate, ne-a plăcut în mod deosebit servirea care a fost cu zâmbetul pe buze, exact așa cum se prezintă ei pe site. Ospătarul a fost foarte amabil, jovial, ne-a făcut să ne simțim bine și relaxați. Mâncarea se face în bucătăria deschisă și poți vedea exact cum prepară bucătarul mâncarea în fața ta. Asta este un alt lucru care ne place la Bistro Sorriso.

Altceva? Locația, atmosfera liniștită, nimic deranjant, întocmai ca să-ți tihnească mâncarea. Un singur minus ar fi cu locurile de parcare, care sunt dar nu prea, însă fiind în centrul Clujului, Sorriso este ușor accesibil pe jos. Oricum, vrem să felicităm conducerea și oamenii care dau gust și zâmbet bistroului. Noi cu siguranță ne vom întoarce aici ori de câte ori ni se face poftă de fructe de mare!

Cum vi se pare Bistro Sorriso?

Ați fost vreodată la Bistro Sorriso? Ce ați mâncat bun aici? Ce ne recomandați să încerăm data viitoare? Este ceva ce nu v-a plăcut?

Și mai ales unde ați mâncat cele mai bune paste cu fructe de mare în Cluj? Așteptăm toate răspunsurile voastre în secțiunea de comentarii de mai jos.

Pe data viitoare![kkstarratings]

0 Shares
1 comentariu

Scrie un comentariu

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More