Acasă Unde mancam in oras? Un alt fel de fast-food în Cluj | Wok’n Roll Street Review

Un alt fel de fast-food în Cluj | Wok’n Roll Street Review

de Andreea

Localizat pe strada Memo în Cluj-Napoca, Wok’n Roll Street este un alt fel de fast-food în Cluj.

Mai exact, este un fast food cu specific thai, dar și cu preparate cunoscute din bucătăria italiană sau chiar cea mexicană.

Idea din spatele Wok’n Roll Street este de preparate rapide făcute în wok în fața clientului.

Fratele mai mic al restaurantului Wok’n Roll de pe strada Gh. Sincai nr. 14 din Cluj Napoca, Wok’n Roll Street este un restaurant mai mic de tip fast-food sau street food.

Aici poți servi rapid și bun o porție de paste, tăiței Thai cu legume și pui sau vită, dar și alte tipuri de noodles în diferite combinații, după preferințe și gust.

Wok’n Roll Street este mic, cu maxim 10 locuri, cu ușile mereu larg deschise pentru trecătorii atrași de miresmele și condimentele bucătăriei asiatice.

Mâncarea se prepară la wok în fața ta de către chef, timp în care poți urmări întreg procesul de preparare, minunându-te de abilitățile de ninja ale bucătarului.

Este destul de simplu: comanzi, plătești și aștepți la masă, iar când mâncarea e gata, mergi frumos să o iei și să o savurezi. Așadar, dacă vreți să încercați un alt fel de fast food în inima Clujului, Wok’n Roll Street este chintesența street food-ului asiatic.

Mai mult, mâncarea este variată: supe, salate, paste, plus specialitățile casei la prețuri minime. Toate acestea fac din Wok’n Roll Street o alegere perfectă pentru cei care sunt fani bucătăria asiatică și italiană și vor să mănânce ceva bun și rapid.

În plus, Wok’n Roll Street este deschis aproape non-stop, un alt avantaj!

INFORMAŢII RESTAURANT

Specific: Thailandez, Italian, Asiatic, Mexican, Fast-Food

Preţuri: € €

LOCAŢIE

Judeţ: Cluj

Oraş: Cluj-Napoca

Adresa: Piața Unirii, nr. 19

CONTACT

Telefon: 0264 599 189

 

Părerea noastră despre Wok & Roll Street din Cluj

Street Food la Cluj Napoca!

Da, am trecut pragul Wok’n Roll Street si am degustat. Ce să spun?

Atmosfera incendiară la propriu, îl vezi pe chef cu wok-ul încingând legumele și puiul în fața ta, ceea ce aduce o notă foarte interesantă și nouă pentru un fast-food.

Practic Wok’n Roll Street este primul local Thai Street food din Cluj, cu porțile mereu deschise (aproape non-stop), cu wok-ul mereu pregătit și mâncare ieftină și bună.

Ce am mâncat la Wok’n Roll Street

Aici am mâncat pentru prima dată spaghetti al pesto verde și m-am îndrăgostit, atât de ele, cât și de pesto. Au un pesto grozav, BTW. O alegere foarte bună din meniu, recomand!

Dacă vreți să încercați specialitatea casei wok’n noodles, pregătiți-vă să gustați ceva pe cât se poate de exotic.

Adică tăiței de orez cu pui și legume puțin acre… o combinație care nici mie, nici celorlalți care erau la masa nu ne-a plăcut în mod special.

Oricum, meniul include multe alte preparate și opțiuni, iți trebuie timp și ocazii ca să le încerci pe toate.

Recomandăm în special:

  • Paste cu funghi
  • Paste cu pesto verde
  • Spaghete carbonara
  • Supa crema de cartofi cu afumătură
  • Pastele de orez cu pui și legume

Servirea, dacă se poate numi servire (tu comanzi tu mergi să-ți iei mâncarea de pe tejghea) este ok; când am fost noi era o domnișoară foarte simpatică cu multă răbdare și un zâmbet pentru fiecare. Deci, bulină roșie la amabilitate!

Pe scurt, un local de tip Street food care îmi place, mai ales ca este deschis pana la 4 dimineața în fiecare zi, ceea ce-l face o foarte bună alegere pentru cei ce ies din cluburile din zona și au o foame nebună.

Probabil cel mai bun local de tip fast-food din Cluj-Napoca pentru cei ce adoră bucătăria asiatică. Dar și pastele sau supele!

wok n roll street review

wok n roll street cluj napoca pareri meniu

review wok n roll cluj napoca

review pareri wok n roll street din cluj napoca

review fast food wok n roll cluj

Care este părerea voastră despre Wok’n Roll Street din Cluj?

Împărtășiți cu noi ce ați mâncat bun la Wok’n Roll Street, ce vă place, ce nu vă place. Așteptăm impresiile voastre despre acest fast-food în secțiunea de comentarii de mai jos. :)[kkstarratings]

0 Shares
0 comentariu

Scrie un comentariu

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More