Acasă Unde mancam in oras?Baia Mare Il Padrino Baia Mare, restaurant italienesc cu gust | Review

Il Padrino Baia Mare, restaurant italienesc cu gust | Review

de Andrei

Restaurantul cu specific italian Il Padrino (Nasul) va asteapta intr-o locatie populara si centrala din orasul Baia Mare.

Situat pe Strada Scolii, cunoscuta in Baia Mare pentru restaurantele bune pe care le gazduieste, Il Padrino este un restaurant cu traditie din inima Maramuresului, poate chiar primul restaurant italienesc din oras.

Motto-ul restaurantului este ambientul familial, un strop de cordialitate si de rabdare intr-o atmosfera intima si relaxanta.

Restaurantul va intampina cu un meniu variat din care nu lipsesc pastele si pizza, dar si alte preparate italienesti printre care antipasti, peste, pui si porc condimentate cu arome si mirodenii din Italia.

Daca aveti pofta de dulce Il Padrino va ofera cel mai bun tiramisu italian, panacota dar si alte delicii din tara lui Toto Cutugno.

Restaurantul este deschis de Luni pana Sambata de la 8 la 23 si Duminica de la 10 la 23.

Parerea noastra despre Restaurantul Il Padrino

Ori de cate ori am servit masa la Il Padrino in Baia Mare am avut parte de o primire calduroasa si ne-am simtit foarte comfortabil si il largul nostru.

Patronul restaurantului, italianul Luigi Casagrande, stabilit in Baia Mare de mai multi ani, este conform obiceiului din Italia, mai mereu in restaurant si adesea ii intreaba pe clienti cum este masa, daca se simt bine etc.

Practic, Il Padrino este restaurantul care te face sa te simti ca acasa, dar preparatele si servirea sunt de buna calitate.

Pastele si pizza sunt foarte bune, noi am tot incercat din toate si nu putem spune ca este ceva care nu e bun in meniu.

Am servit si desert si chiar ne-a placut.

Servirea este si ea buna, nu excelenta, dar buna.

Pe scurt, Il Padrino este una dintre cele mai bune optiuni pe care le poti face daca te afli in Baia Mare si vrei sa mananci o pizza sau o portie de paste.

pesto verde spaghetti il padrino review pana cotta il padrino parere restaurant pizza il padrino baia mare review il padrino paste il padrino baia mare pareri impresii tagliatelle il padrino baia mare review restaurant[kkstarratings]

0 Shares
1 comentariu

Scrie un comentariu

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More