Acasă Unde mancam in oras? Lotus, singurul restaurant cu specific tailandez din Cluj

Lotus, singurul restaurant cu specific tailandez din Cluj

de Andreea

Lotus este primul și deocamdată singurul restaurant cu specific tailandez din Cluj-Napoca. Situat pe strada Academician David Prodan nr. 4, Lotus este într-o locație centrală putem spune, deci este ușor accesibil celor ce vor să-i treacă pragul.

Preparatele de la Restaurantul Lotus din Cluj sunt pline de arome exotice, tipic tailandeze și anume lemongrass, coriandru, cardamom și lime, care dau preparatelor o savoare distinctivă. Bucătăria tailandeză este renumită pentru explozia de arome, prin gustul picant, însă și pentru preparatele simple, sănătoase și pline de gust.

Restaurantul tailandez Lotus din Cluj se distinge de restul restaurantelor din Cluj în primul rând prin specificul preparatelor, însă și prin accentul pus pe sănătate și rapiditatea în servire și amabilitatea cu care ești primit.

După cum spuneam Restaurantul Lotus pune accentul pe un stil de viață sănătos dar și pe minimizarea impactului asupra mediului înconjurător. Așadar, aici nu veți găsi băuturi carbogazoase îmbuteliate în meniu, doar băuturi proaspete din fructe și legume preparate pe loc sau ceaiuri. Dacă sunteți vegetarieni, restaurantul vă pune la dispoziție și variante vegetariene sau vegane aproape la toate preparatele din meniu. Iar sosul pește sau stridii se poate înlocui cu sos de soia.

Un lucru inedit despre restaurantul Lotus este că apa este din partea casei, apă filtrată de la robinet. Toate acestea fac din Restaurantul Lotus din Cluj-Napoca o gură de aer proaspăt într-un oraș saturat de restaurante, și un loc unde merită să încerci ceva nou!

INFORMAŢII RESTAURANT LOTUS

Specific: Tailandez, Asiatic

Preţuri: €  – € €

LOCAŢIE

Judeţ: Cluj

Oraş: Cluj-Napoca

Adresa: Str. Academician David Prodan, nr. 4

CONTACT

Orar:

Luni – Miercuri: 17:00 – 21:30

Joi – Vineri: 12:00 – 21:30

Sâmbătă: 15:30 – 21:30

Duminică: închis

Telefon: 0742 018 513

Website: http://www.lotus-cluj.ro

Părerea noastră despre Restaurant Lotus din Cluj

Am fost de câteva ori la restaurantul cu specific tailandez Lotus și de fiecare dată ne-am simțit foarte bine. Înăuntru este o atmosferă foarte bună, good vibes altfel spus, care te liniștește și te îmbie să te bucuri de masă.

Ne place foarte mult că în meniu găsești perparatele de căpătâi din bucătăria tailandeză, cum ar fi supa Tom Yum, Pad Thai-ul, Massaman Curry-ul cu cartofi ori porcul prăjit cu usturoi. Dar mai mult, ne place că este scurt și la obiect, cu preparate nu foarte multe dar toate gustoase. Asta mai ales dacă nu ai mai mâncat thai food este o chestie foarte de ajutor.

Dar poate cel mai mult ne place că pentru fiecare preparat (aproape) poți opta între carne sau legume. Așa că, dacă ești vegetarian/vegan, Lotus este o destinație de luat în calcul dacă vrei să iei masa în oraș.

Ce ne mai place la Restaurantul Lotus?

A, mâncarea din punctul meu de vedere este super-gustoasă. Aromele sunt neobișnuite pot spune, și nu se aseamănă deloc cu mâncarea chinezească sau cea japoneză. Îți dai seama automat că este din alt peisaj. Dar, bună! Foarte bună la gust!

restaurant tailandez cluj

mancare tailandeza cluj

Mai este o chestie foarte faină la Restaurantul Lotus din Cluj și anume că, pe masă vei găsi niște bilețele, unde scrii codul preparatului pe care îl dorești și cât de picant să fie. Asta pentru că, bucătăria tailandeză este destul de picantă. Dacă ești fan picant, atunci eu zic să optezi pentru nivelul 3 de iuțeală. Odată ce ai ales ce și cum, mergi cu bilețelul la tejgheaua open-kitchen iar bucătarul prepară totul pe loc. Și din experiența noastră, și repede.

O parte foarte tare este chestia cu apa din partea casei. Adică, nu au apă plată în meniu, în schimb îți oferă apă filtrată de la robinet gratis. Așa da, nu? Iar sucurile și smoothie-urile din meniu au un preț mai mult decât decent.

Pe scurt la Restaurantul Lotus din Cluj mânânci fresh, sănătos și budget-friendly, adică mai rămâi și cu ceva bani în buzunar. Plus de asta, ai opțiuni vegetariene, servirea este bună, oamenii de acolo sunt amabili și mâncarea tailandeză este plină de arome la care nu te aștepți. Din punctul nostru de vedere este foarte bună. Nu putem spune că există minusuri notabile la Restaurantul Lotus din Cluj, fapt pentru care îl recomandăm cu dragă inimă.

Cum vi se pare Restaurantul Lotus din Cluj?

Care este experiența voastră cu restaurantul Lotus? Cum vi se pare mâncarea aici? Dar servirea? Așteptăm cu nerăbdare să împărtășiți cu noi din experiențele voastre de la Restaurantul Lotus din Cluj. Pe data viitoare![kkstarratings]

0 Shares
0 comentariu

Scrie un comentariu

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More