Acasă Unde mancam in oras? Nobori Plopilor, probabil cel mai bun sushi din Cluj | Review

Nobori Plopilor, probabil cel mai bun sushi din Cluj | Review

de Andrei

Al doilea restaurant japonez deschis în Cluj Napoca, Nobori Plopilor vă așteaptă cu porțile deschise.

Deschis in 2011, Restaurantul japonez Nobori va asteapta pe strada Plopilor nr. 62 din Cluj-Napoca. Aici puteți servi sushi maki, nigiri, ura maki, sashimi, dar și cu platouri Japanese mix sushi și Japanese plates cu varietăți de sushi asortate.

Pe lângă varietatea de sushi extraordinară, Nobori Plopilor vă așteaptă și cu aperitive în stil japonez, edamame, caracatiță sau crab murate, supă miso și bineînțeles preparate calde cu carne.

Aveți ocazia să gustați aici buta katsu sau pui teriyaki, dar și pește, varietăți de orez și specialități japoneze din tăiței ramen. Nobori Plopilor vă întâmpină și cu bento box pe care îl puteți servi la ora prânzului.

Nobori se distinge printr-o atmosferă primitoare, calmă, tipic japoneză și un meniul variat cu oferte foarte bune.

Dacă sunteți curioși, încercați oferta extraordinară de prânz care este valabila în fiecare zi între orele 13:00 și 17:00.

INFORMAŢII RESTAURANT

Specific: Japonez, Asiatic

Preţuri: € € €  – € € € €

LOCAŢIE

Judeţ: Cluj

Oraş: Cluj-Napoca

Adresa: Strada Plopilor, nr. 62

CONTACT

Orar: Luni – Duminică: 11:00 – 23:00

Telefon: 0749066193

Website: http://www.nobori.ro/

Părerea noastră despre Restaurantul Nobori Plopilor

Mâncare japoneză delicioasă!

Țin minte și acum prima dată la Nobori Plopilor a fost pentru mine și prima întâlnire cu bucătăria japoneză. Asta se întâmpla undeva prin septembrie 2013.

De aceea am comandat cât mai variat, adică: un platou cu sushi, pui prăjit cu legume și orez, și bineînțeles, vestitul ramen!

Toate au fost foarte bune, ceea ce m-a îndemnat să încerc din nou bucătăria japoneză și ulterior să mă îndrăgostesc de sushi. Mai mult, preparatele de la Nobori sunt și foarte aesthetically pleasing, cum ar zice Americanul, adică le mănânci și cu ochii, nu doar cu gura. După cum se poate vedea în pozele pe care le-am făcut aici.

Atmosfera din restaurant a fost plăcută, caldă și primitoare, chiar dacă în restaurant eram doar noi. Servirea la fel, bună, simplă. Pe scurt, ne-am simțit foarte bine, iar sushi-ul a fost beton!

Iată și pozele de la restaurantul Nobori de pe Plopilor:

review nobori plopilor cluj napoca

review nobori plopilor

sushi bun cluj npbori plopilor

nobori plopilor opinii

restaurant japonez nobori review

pareri opinii nobori plopilor cluj

nobori plopilor cluj pareri

Update Review Restaurant Nobori Plopilor 

Ne-am reîntors la Nobori de pe Plopilor în urmă cu câteva săptămâni, fiind eram undeva în apropiere și am zis să intrăm aici să luăm masa. Asta după ce nu am mai pus piciorul aici de când am fost prima dată, timp în care am avut ocazia să mâncăm sushi la restaurante de top din Europa, nu doar din țară.

  • Norocul nostru a fost să fie ora prânzului și să prindem oferta lor bestială de prânz. Adică un platou sățios de sushi la 10 lei? O supă 5 lei?

Sushi este un preparat culinar destul de scump în general, dar la Nobori Plopilor, oferta de prânz sfidează orice imaginație.

Am servit un bol de supă ramen, pe care, de abia am reușit să-l termin. Porția de supă ramen este foarte mare și sățioasă! Și absolut delicioasă!

În schimb, carnea din tăițeii cu pui și legume, după gustul meu, mai trebuia făcută un pic. Știm că japonezii apreciază mâncarea “în sânge” (vezi sushi), dar puiul trebuie făcut bine, dom’le.

Am plătit amândoi undeva la 55 de lei. Mai scump a fost fresh-ul de portocale decât porția mea de ramen, dacă e să o iei așa.

Oricum, toate cu toate, recomand cu căldură Nobori Plopilor tuturor celor ce vor să se inițieze în mâncarea japoneza, dar și celor care au deja experiență și vor să pape sushi bun.

Ce părere aveți despre Nobori de pe Plopilor?

Voi ce ați mâncat aici foarte bun? Ce vă place și ce nu vă place la restaurantul japonez Nobori din Cluj?

Așteptăm să ne povestiți experiențele voastre de la Nobori Plopilor, împreună cu părerile, impresiile și recomadările personale.

V-am pupat! :*[kkstarratings]

0 Shares
0 comentariu

Scrie un comentariu

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More