Acasă Unde mancam in oras?Cluj Napoca Pizzeria New Croco, pizza cu istorie a la Cluj | Review

Pizzeria New Croco, pizza cu istorie a la Cluj | Review

de Andreea

Situat într-o zonă relativ centrală, pizzeria New Croco hrănește Clujul de mai bine de 20 de ani. New Croco se afla în apropierea caminelor Hașdeu și a Bibliotecii Central Universitare.

Probabil una dintre cele mai vechi pizzerii din Cluj și restaurante autohtone, New Croco este deschis două decenii bune. Și face pizza tot de acest timp. De fapt, New Croco este renumit pentru pizza pe vatră.

Cu un nou look de câțiva ani încoace, New Croco a demonstrat că tradiția nu se opune inovației și noului, dimpotrivă. Ea este fundamentul unei afaceri trainice. Modern, curat, bine amplasat, New Croco este maestru în materie de pizza pe vatră, cel puțin așa spun gurile prin oraș.

La pizzeria New Croco puteți degusta nu mai mult nici mai puțin de 47 de sortimente de pizza și aproape la fel de multe feluri de paste italienești. Sună bine, nu? Dar pe lânga pizza și paste, New Croco vă oferă și un English Breakfast autentic, risotto, mămăliga, pește și delicioase preparate cu carne.

Când vine vorba de desert New Croco nu face rabat. Papanași, cheescake, tarte, tiramisu, împreună cu una dintre specialitățile de cafea din meniu vă întâmpină aici.

INFORMAŢII NEW CROCO

Specific: Italian, Pizzerie

Preţuri: € €

LOCAŢIE

Judeţ: Cluj

Oraş: Cluj-Napoca

Adresa: Strada Victor Babeș, nr. 12

CONTACT

Orar: Luni – Vineri: 08:00 – 00:00

Sambătă: 08:00 – 01:00

Duminică: 08:00 – 00:00

Telefon: 0754 605 001

Website: www.newcroco.ro

Părerea noastră despre Restaurantul New Croco

Era un film mai vechi “The Good, the Bad and the Ugly”, ei, New Croco este mai mult vechiul, noul și bunul. Dacă ar fi să așezăm pizzeria New Croco între celelalte restaurante/pizzerii din Cluj, cu siguranță locul ei ar fi undeva între Marty și 4 Amici. Adică pizza nu așa de bună ca la Marty, dar poate mai bună decât la 4 Amici.

Am fost aici după ce s-a renovat pizzeria, așa că am vazut doar fața cea nouă și frumoasă a restaurantului, nu cea veche de 20 de ani. Amenajat cu bun gust, modern și interesant, New Croco este o alegere cu tradiție în Cluj. Mulți spun că la New Croco este cea mai bună pizza din oras. Noi nu am merge până acolo, totuși.

Meniul este plin de pizza, deci ai de unde alege. Din câte imi amintesc aveau si oferte happy hour ceea ce e super-o. Eu am servit o salată Caesar care a fost bună, din cate îmi amintesc eu, mare și sățioasă.

Pe de altă parte, freshul comandat era cu sâmburi de portocale în el, ceea ce nu e Ok. Ce pot spune pe scurt despre New Croco, Cluj? Pizza surprinzător de bună, într-o locație în care tradiția și modernul se îmbină perfect cu un feeling de bistro chic. Recomandăm pizza la New Croco.

review pizzeria new croco cluj

pizza salami new croco pizza pe vatra cluj

Pizza Salami la pizzeria New Croco, Cluj

salata caesar pizzeria new croco cluj

Salata Caesar la New Croco

Care este părerea ta despre Restaurantul New Croco?

Este cea mai bună pizza din Cluj la New Croco? Ce vă place din meniu, ce nu vă place? Ce mâncați în general când mergeți la New Croco? Ce impresii v-a lăsat pizzeria și care este experiența voastră aici? Dacă vreți să o împărtășiți cu noi, lăsați mai jos un comentariu, sau două trei. V-am pupat![kkstarratings]

0 Shares
0 comentariu

Scrie un comentariu

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More