Acasă Unde mancam in oras? Pizzeria Seba, pizza autentică italiană la Cluj

Pizzeria Seba, pizza autentică italiană la Cluj

de Andreea

Dacă vii la Cluj, e musai să mânânci o varză a la Cluj ca tăt omu și apoi o pizza bună ca să-ți speli păcatele. Varza o poți mânca la Restaurantul Matei Corvin, iar pentru pizza e musai să vii la Seba. De ce?

Pentru că aici mănânci una dintre cele mai bune pizza din oraș, fără doar și poate. Noi am fost la Seba de mai multe ori să testăm pizza și să înfulecăm, bineînțeles. Și de fiecare dată a fost cu success. Pizzerie modestă, fără pretenții mari, o afacere de familie în care te simți la ca și cum ai merge la cineva acasă. Proprietarul e și bucătar, stă de vorbă cu clienții și are răbdare cu fiecare.

Pizza aici este foarte bună, cu blat potrivit, nici prea pufos nici prea subțire, suficient de zemos și ușor de mâncat. Ingredientele sunt și ele de bună calitate. Pizza de face pe vatră, după rețeta autentică din Italia, Puglia ca să fim mai exacți. Asta ne-a spus nouă Seba.

Pizzeria Seba este o afacere de familie condusă de Seba, care este și pizzerul principal. De fiecare dată când am mers să mâncăm o pizza aici l-am întâlnit și pe Seba, care are obiceiul tipic italienesc să te facă să te simți ca la un prieten acasă. Stă de vorbă cu tine, are răbdare cu fiecare client, stă să-ți răspundă la întrebări și mai câte toate.

Așa am aflat că are peste 20 de ani de experiență în făcut pizza autentică pe vatră, după rețetele italienești, că a lucrat mult timp în străinătate însă s-a urât și a dorit să facă ceva pentru sufletul lui. Adică o pizzerie autentică, o mică afacere de familie, care să-i fie lui mai întâi pe plac. Și se pare că a reușit.

INFORMAŢII RESTAURANT

Specific: Italian, Pizzerie

Preţuri: € €  – € € €

LOCAŢIE

Judeţ: Cluj

Oraş: Cluj-Napoca

Adresa: Str. Laleleor, nr. 4

CONTACT

Orar: Luni – Sâmbătă: 12:00 – 21:00 (ultima comandă)

Duminică: închis

Livrare la domiciliu: Da

Telefon: 0744 320 701

Website: http://www.pizzeriaseba.ro/ 

Părerea noastră despre Pizzeria Seba

O pizza 100% autentică pe vatră, cu gust delicios, cât mai simplă și veritabilă. Te simți foarte bine după ea, garantat. Chiar dacă nu este printre cele mai vechi pizzerii din Cluj, Pizzeria Seba și-a făcut destul de repede un renume pe piață. Și asta spune multe.

Ingredientele folosite la pizza sunt tot de la producători locali mici care doresc să facă lucruri de calitate. Servirea nu are rost să zicem că este și ea foarte bună. Ultimele dăți am nimerit o tanti brunetă care a fost foarte amabilă cu noi. Însă primul motiv pentru care trebe să dai pe la Pizzeria Seba este bineînțeles pizza. Și har domnului, ai de unde alege. Mie îmi place cel mai mult Pizza Margherita Sebastian, o margherita cu extra gust, însă și Pizza Salami e bună. Eu una cred că toate sunt bune, având în vedere că ingredientele sunt de calitate, iar blatul este perfect. După ce mănânci o pizza la Seba nu te simți îngreunat. Asta deoarece aluatul este dospit cum trebuie și nu exagerează cu condimentele sau gusturile.

Ce le lipsește din meniu sunt sucurile fresh, asta fiind singura noastră “obiecție”. Vara este foarte plăcut afară pe terasa interioară, într-o oază de liniște și aer curat în mijlocul orașului. O dată când am fost aici am primit și un tiramisu bun-bun din partea casei. Doar așa.

Cert este că recomandăm Pizzeria Seba pentru că aici poți mânca una dintre cele mai bune pizza din Cluj. Fără doar și poate. Aici și câteva poze cu pizza Seba.

pizza SEBA cluj review

pizza la seba in cluj

pizzeria seba cluj

pizzeria seba cluj

Care este părerea ta despre Pizzeria Seba?

Unde ați mâncat cea mai bună pizza în Cluj? Cum vi se pare la Seba? Care este experiența voastră? Ce pizza merită încercată aici? Așteptăm părerile voastre în secțiunea de comentarii de mai jos.

Pe data viitoare! :)[kkstarratings]

0 Shares
0 comentariu

Scrie un comentariu

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More