Acasă Unde mancam in oras?Baia Mare Mâncare bună la Restaurant Pronto | Review Pronto Baia Mare

Mâncare bună la Restaurant Pronto | Review Pronto Baia Mare

de Andrei

Bună seara, dragi gurmanzi! 🙂 De data aceasta avem o știre bună pentru cei din Maramureș dar și pentru cei ce au de gând să viziteze orașul Baia Mare, au treburi de rezolvat în Maramu’ sau sunt în trecere prin frumosul oraș de pe râul Săsar.

Care este aceasta?

Păi, la restaurantul Pronto din Baia Mare se mânâncă bestial de bine, mâncarea fiind la limita dintre foarte bun și absolut fantastic de bun.

Pentru cei ce nu cunosc prea multe despre restaurant, aflați că este un restaurant “împinge tava” unde preparate tradiționale și mâncăruri serioase românești sunt gătite în cel mai delicios mod.

Toată lumea care frecventează restaurantul este binecunoscut cu numele de “La Vamă”, deoarece se află în fosta clădirea în care serviciul vamal din Baia Mare își avea sediul.

Deci și pentru noi este “La Vamă”.

În primul rând fiind pe principiul “împinge tava”, aici oamenii vin ca să servească masa de prânz, deci dacă vreți să vă delectați cu un felul unu și felul doi generos, puteți veni aici.

Totodată nu este un restaurant pentru pretețioși ci pentru oameni înfometați care mânâncă bine.

Ce mâncăm de obicei la Pronto in Baia Mare?

Păi, Andrei își ia veșnic deliciosul caș pane cu orez sau cuș cuș (câteodată cu pireu de cartofi sau cartofi pai), spanac cu ochiuri, șnițele pane cât palma, vită fragedă în sos, soia, pește pane, salate de toate felurile și nu în ultimul rând ciorbele absolut delicioase.

Pe care vi le recomandăm?

Păi, ciorba rădăuțeană (must eat), ciorba de perișoare, dar și cea de fasole cu ciolan pentru cei puternici…

Dacă vă place ciolanul de porc și credeți că îl puteți birui cu ușurință, comandați ciolan cu fasole (ATENȚIE! La două persoane carnivore :)) care este gigant și foarte, foarte bun.

Cum ajungem în Baia Mare dăm buzna aici și ne îndestulăm cu mâncare delicioasă.

Vinerea trecută am servit vestita ciorbă rădăuțeană (eu), caș pane cu orez și spanac (Andrei) și prietenul nostru Mircea (a cărui zi de naștere este chiar azi și pe această cale îî urăm din nou “La Mulți Ani!” :)) vită cu mazăre.

Cum au fost? 

Super bun ca de obicei, după cum arată și în pozele de mai jos.

restaurant pronto baia mare

la vama baia mare restaurant

ciorba radauteana pareri pronto baia mare

cas pane cu spanac si orez pronto baia mare

vita cu mazare opinie pronto baia mare

pronto baia mare pareri

recenzie pronto baia mare vama

Ce ne-a plăcut

– mâncarea absolut delicioasă făcută după aceleași neschimbate rețete

– varietatea de feluri și servirea

– raportul calitate-preț foarte bun

– practic TOT

– apa minerală din partea casei

Ce nu ne-a plăcut

– mâncarea este făcută în primul rând să aibă gust bun, deci nu este neapărat făcută din ingrediente foarte sănătoase și de calitate bună

De la 1 la 10

Am căzut de comun acord să dăm restaurantului Pronto din Baia Mare nota 9,5, pe considerentul “nu este așa de elegant pentru un restaurant”, însă “pentru un restaurant cu autoservire este mai mult decât îți poți dori”.

Ne place faptul că rețetele nu sunt schimbate sau ajustate și că regăsești aici exact același gust de care te-ai îndrăgostit și cu care te-ai obișnuit.

Restaurantul Pronto este un loc în care poți să mergi cu întreaga familie (așa cum procedăm și noi) și să se îndestuleze toată lumea cu bucatele gătite la fix.

Mâncarea se poate pune și la pachet și pe această cale îi mulțumim mamei lui Andrei pentru pachetele delicioase cu mâncare de la Vamă, pe care ni le trimite.

Deci, recomandăm cu drag! :)[kkstarratings]

0 Shares
1 comentariu

1 comentariu

Miki 28 iunie 2019 - 0:26

Într-adevăr, dr câte ori merg la Baia Mare și mi-e foame, mă opresc la Restaurant Pronto(împinge tava), deoarece au o mâncare excelentă și prețul e unul ok.

Răspuns

Scrie un comentariu

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Citește mai multe:
mamaliga maramures viseu de sus
Mirage, restaurant cu bucate bune în Vișeu de Sus

Închide