Acasă Unde mancam in oras?Cluj Napoca Restaurant Raw-Vegan în Cluj | Review Samsara Foodhouse

Restaurant Raw-Vegan în Cluj | Review Samsara Foodhouse

de Andrei

Primul restaurant raw vegan din Cluj-Napoca, Samsara Foodhouse vă așteaptă într-o ambianță calmă și liniștită, aproape de centrul orașului.

Dacă sunteți vegetarieni/vegani convinși sau vreți doar să încercați mâncarea raw vegană, atunci Samsara Foodhouse este locul unde puteți să mergeți în Cluj.

Aflat într-o frumoasă locație, Samsara Foodhouse nu este doar un restaurant, ci promotorul bucătăriei vegane din Cluj-Napoca, locul în care puteți încerca preparate care nu exista nicăieri altundeva în oraș, și despre care nici nu știați că există de fapt.

De exemplu, rolele de dovlecel cu brânzică, popcornul vegan sau pâinicile raw, chiar și sushi-ul vegan!

La Samsara găsiți toate aceste preparate și alte delicii cunoscute ca și pizza sau paste, într-o interpretare vegetariană sau vegană absolut briliantă.

Pe lângă supe raw, salate vegetariene și delicioase antreuri, Samsara Foodhouse vă oferă și câteva specialități de-ale casei: de la burrito si chilli vegan, cus cus și falafel oriental precum și burgeri vegani.

În plus, tot aici găsiți și super-alimentele, băuturi făcute din fructe legume și alte ingrediente cunoscute drept super-foods, care va dau super-puteri. 🙂

Și dacă tot ați ajuns la Samsara, trebuie să încercați și un raw cake delicios!

INFORMAŢII Restaurant Samsara

Specific: Vegetarian, Raw-Vegan

Preţuri: € € €

LOCAŢIE

Judeţ: Cluj

Oraş: Cluj-Napoca

Adresa: Strada Stephan Ludwig Roth, nr. 5

CONTACT

Telefon: 0364 889 278

Website: http://www.samsara.ro/

Părerea noastră despre Samsara Foodhouse din Cluj

Pe scurt despre Samsara Foodhouse.

Mâncare raw, vegan, vegetariană, orice fără carne. Apreciem și incurajăm inițiativa, însă, având în vedere ce ieftine sunt legumele la noi, preturile sunt puțin mari.

Probabil Samsara se dorește a fi un restaurant exclusivist, iar dacă asta este intenția, chapeau!

Oricum, este un restaurant de top din Cluj pentru preparatele care se găsesc doar aici, pentru atmosfera calmă și plăcută dinăuntru, dar și pentru ideea de a mânca sănătos. Din nou, o mare bulină albă!

Servirea este și ea, bună, nu excelentă. De ce spunem asta?

Ultima dată când am mâncat la Samsara am ajuns seara la 22:30. Având în vedere că restaurantul e deschis până la 23:00 în fiecare zi, am zis că apucăm să mâncăm ceva.

Nici bine nu am intrat pe ușă că ospătarul ne-a zis că se închide bucătăria în 15 minute și dacă știm ce vrem putem mânca. Am reușit să ne strecurăm, deși habar n-avea ce vom comanda, deoarece nu am mai fost de mult la Samsara.

Am fost repeziți de ospătar, cu toate că, lângă noi, același ospătar a vorbit foarte amabil cu un cuplu de străini, pe care i-a întrebat foarte frumos dacă vor ceva desert, cu mult după ce am făcut noi comanda. Vă las pe voi să vă faceți propriile impresii și să trageți concluziile.

Lăsând acest incident deoparte, mâncarea a fost demențială, la fel și băutura superfood LadyLove pe care mi-am comandat-o eu. Doamnelor, trebuie s-o încercați! Yum!

Ce am mâncat bun la Samsara Foodhouse Cluj

Eu am servit o supa raw cu legume, ceva gen legume tăiate în apă, foarte acid totul. Nu a fost rău, însă după câteva linguri m-am acrit toată; am ajuns o acritură la propriu. 🙂

Faza cu raw am înțeles-o, nu e o supă de legume făcută la foc, dar asta nu înseamnă că trebuie să pui apă direct din frigider peste legumele alea, bietele de ele. Nu doar că nu a fost caldă, a fost chiar prea rece.

review samsara foodhouse cluj restaurant vegetarian

Supă cremă la Samsara Foodhouse Cluj

Bun, pe de altă parte, rulourile cu tofu sunt super bune, fresh-urile la fel. Din păcate am verificat meniul recent și ele nu mai fac parte din meniu, dar puteți încerca în schimb rolurile de dovlecel cu brânză de capră, care sunt foarte similare.

samsara foodhouse cluj review pareri impresii

Roluri de dovlecel umplute cu tofu și caju

Cu altă ocazie am servit popcornul vegan, care este conopidă cu gust identic de popcorn, deci m-a dat pe spate! Iar Andrei a mâncat, după părerea lui, cei mai buni cartofi la cuptor din viața lui, Four Cheese Potatoes.

Un MARE plus pentru Samsara este faptul că în meniu apar și informațiile nutritive ale fiecărui preparat, împreună cu valoarea calorică. Deci, pentru cei/cele care sunt la dietă, Samsara este locul în care puteți mânca și în același timp să știți exact cât ați mâncat, atât ca și calorii cât și macronutrienți. Bravo Samsara!

Servirea foarte atentă, ceea ce e un mare plus, atmosfera și ambianta neconvenționale (precum mâncarea), deci mi-au plăcut.

Recomandam celor ce vor să încerce ceva radical nou, însă nu știu dacă Samsara poate fi genul de restaurant unde să mănânci zilnic masa de prânz, asta doar dacă ești vegetarian sau vegan sau vrei să ții postul ca la carte. În cazul ăsta, baftă multă!

Ce părere aveți despre Samsara Cluj?

Voi ce ați mâncat bun la Samsara? Cu ce impresii ați rămas după ce ați servit masa aici? Care este părerea voastră despre meniul raw-vegan de aici, ce v-a plăcut, ce nu v-a plăcut?

Așteptăm părerile voastre despre Samsara Foodhouse din Cluj, în secțiunea de commenturi de mai jos.[kkstarratings]

0 Shares
0 comentariu

Scrie un comentariu

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More