Acasă Unde mancam in oras? Napoca 15, o oază cu mâncare delicioasă în centrul Clujului | Review

Napoca 15, o oază cu mâncare delicioasă în centrul Clujului | Review

de Andreea

Încă din 1992, Restaurantul Napoca 15 își întâmpină clienții într-o clădire istorică din centrul orașului Cluj-Napoca.

Recunoscut ca fiind printre primele restaurante clujene deschise imediat dupa ’89, Napoca 15 se situează pe strada cu același nume, într-o cladire monument istoric, care se bucură de o terasă interioară superba pe timp de vară.

Sofisticat și totuși simplu, acestea sunt cuvintele prin care se definește restaurantul Napoca 15.

Meniul restaurantului cuprinde preparate din bucătăria internațională, în special cea românească și italiană, dar și specialități gourmet pentru pretențioși.

De încercat este meniul zilei la Napoca 15, care cuprinde supă, fel principal, salata + desert, toate la 22 de lei.

Pe lânga ciorbe și supe creme, aici puteți degusta preparate din pui, porc și vită dar și fructe de mare sau pește. Napoca 15 se bucură de o locație superbă, o oază de liniște și calm în mijlocul forfotei din Cluj-Napoca.

Totodată, aici puteți degusta și vinuri vechi și de cinste din crama cu care Napoca 15 se mândrește.

INFORMAŢII RESTAURANT

Specific: Italian, Românesc

Preţuri: € € – € € €

LOCAŢIE

Judeţ: Cluj

Oraş: Cluj-Napoca

Adresa: Strada Napoca, nr. 15

CONTACT

Orar: Luni – Sâmbătă: 09:00 – 00:00

Duminică: 10:00 – 00:00

Telefon: 0264 590 655

Website: www.napoca15.ro

Review Napoca 15 din Cluj – Părerea noastră

Mâncare grozavă! Napoca 15 este unul dintre cele mai vechi restaurante din oraș, și nu degeaba. Locația restaurantului e superbă, mai ales terasa interioară deschisă pe timp de vara și încălzită în serile răcoroase. Cu siguranță și locația centrală este un plus.

Apoi să nu mai vorbim despre mâncare! Aici am mâncat cea mai bună ciorba de pui ever, fără exagerare. Dacă ar fi să recomand cel mai bun moment să trageți la Napoca 15, este, cu siguranță, o seară caldă de vară, după o plimbare de seară prin centrul Clujului.

Dacă vreți să faceți un popas și să mâncați ceva bun sau să beți un pahar de vin și să fumați un trabuc, răspunsul este Napoca 15. Am uitat să vă spun, când am fost aici ultima oară aici, l-am vazut pe prezentatorul de la Garantat 100% la o masă vecină. How cool is that?

Oricum, Napoca 15 este printre preferatele mele din Cluj. Recomand și salata cu piept de pui absolut delicioasă, tagliatellele cu ciuperci și ciorbele de aici. Oricare dintre ele. Servirea mi-a plăcut întotdeauna aici, singurul minus ar fi ca aștepți destul de mult după mâncare.
review napoca 15 cluj napoca 15 pareri

Napoca 15 este un loc boem din Cluj cu oameni faini și mâncare bună. Îl recomandăm din suflet!

Care este părerea ta despre Restaurantul Napoca 15?

Ați fost la Napoca 15? Ce ați mâncat bun aici? Ce nu v-a plăcut la acest restaurant? Așteptăm părerile voastre despre Restaurantul Napoca 15 în secțiunea comentarii de mai jos. Pe data viitoare! :)[kkstarratings]

0 Shares
0 comentariu

Scrie un comentariu

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More