Acasă Unde mancam in oras? Salad Box, fast-food de salate a la Cluj | Review

Salad Box, fast-food de salate a la Cluj | Review

de Andrei

Una dintre cele mai de succes francize romanești, Salad Box vă așteaptă cu salate proaspete în Iulius Mall din Cluj-Napoca. Salad Box a pornit din Cluj însă vestea bună este că acum există în mai multe orașe mari din țară.

După cum ii spune și numele este locul unde poți să savurezi o salată din cele care se găsesc în meniu. Sau, și mai simplu, să-ți compui tu salata pe care o dorești, cu ingredientele disponibile.

Chiar dacă este un fast-food Salad Box promovează un stil de viață sănătos, incurajând consumul de salate preparate cu ingrediente proaspete și delicioase.

Pe lângă salate, Salad Box te întâmpină și cu supe creme de legume, linte, ciuperci, spanac și alte legume. Totodată, aici poți savura un iaurt cu fructe sau cu musli și un fresh de fructe și legume.

În afară de locația din Iulius Mall, mai găsiți Salad Box și în Polus Center sau în Sigma Center, dar și în alte 18 orașe din țară. Practic Salad Box este peste tot 🙂

INFORMAŢII SALAD BOX

Specific: Vegetarian, Salate, Internațional

Preţuri: €€ – €€€

LOCAŢIE

Judeţ: Cluj

Oraş: Cluj-Napoca

Adresa: Iulius Mall, Strada Alexandru Vaida-Voievod, nr. 53 B

CONTACT

Orar: Luni – Duminică: 11:00 – 00:00

Telefon:

Website:

Părerea noastră despre Salad Box Cluj

Salate fresh pe care le compui singur!

Salad Box este un concept nou care se pare că (virgula) câștigă teren cel putin în mediul urban.

Am cumpărat de multe ori salate de la ei, chiar și iaurturi cu fructe, însă nu am încercat supele cremă, trebuie să recunosc. Salatele sunt făcute în fata ta cu ingrediente care arată proaspete.

Servirea este rapidă, având în vedere ca la ei e mereu coadă.

Eu de obicei îmi iau salată cu ton, salata verde, mozarella, roșii, măsline, feta, crutoane și sos de iaurt cu lămâie (care e cel mai light). E foarte bună și foarte mare.

pareri salad box salate

review salad box

salata salad box parere

salad box pareri

Pe de altă parte, prețurile sunt destul de mari pentru salate. Hai să fim serioși. Legumele sunt ieftine.

La SaladBox o salată e minim 15 lei (mai scumpă decât o șaorma cu de toate). Însă dacă stăm să luăm în considerare coada lunga la care stai de obicei, să zicem că prețurile se justifică.

Recomandăm Salad Box celor ce sunt la dietă sau la regim de orice fel. Dar și celor ce vor sa mănânce mai sănătos sau mai ușor și bineînțeles… celor ce au pofta de salata. 🙂

Care este părerea ta despre Salad Box?

Care este părerea voastră despre salatele de la Salad Box? Ce salată vă place cel mai mult? Ceva combinații interesante? Așteptăm părerile voastre sincere despre Salad Box în comentariile de mai jos.[kkstarratings]

0 Shares
0 comentariu

Scrie un comentariu

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Citește mai multe:
pizza buna cluj
Pizza Acrobatica, pizza cu acrobații în centrul Clujului

Închide